Ter Info (aanval van derden website www.kravmagagent.com)

Ter Info (aanval van derden website www.kravmagagent.com)

1. Tijdens de Bootcamp van augustus 2017 (het moment waarop ik het zwakste stond om andere activiteiten te beheren die niet met de Bootcamp te maken hadden) werd een eerste aanval gelanceerd op de website www.kravmagagent.com. Op zijn minst moet ik toegeven dat ze goed enkele Krav Maga principes kennen. Misschien heb ik deze agressors net iets te goed opgeleid ...

2.Na analyse van onze experten had deze aanval MINSTENS twee objectieven:
A. Objectief n°1; de kosten van onze advertentie 'Krav Maga te Gent' VERSCHRIKKELIJK de hoogte in te jagen. Gelukkig is dit hen niet gelukt na afspraken met google adwords.
B. Objectief n°2: de toegankelijkheid van deze website enorm te vertragen, waardoor nieuwe kandidaat leden andere websites opzoeken.
C. We vrezen dat er nog andere verborgen objectieven aanwezig zijn (nog steeds). Dit wordt onderzocht.

3. Na een eerste controle situeerde deze aanval zich vanuit de regio 'GENTBRUGGE'. Het vermoeden welke organisatie en personen hierachter zat was duidelijk... Natuurlijk gaan we uit van de onschuld van deze organisatie ... Nog steeds worden er dagelijks aanvallen gelanceerd op onze website www.kravmagent.com. Na het blokkeren van het IP adres in Gentbrugge zijn ze van strategie veranderd.

4. Er werd contact opgenomen met 'google' en andere 'juridische' organisaties om deze 'criminele' praktijken aan te kaarten. Er werden een aantal oplossingen aangeboden. We vinden wel enkele feiten waardoor we deze personen aansprakelijk kunnen stellen. We hebben tijd en voldoende experten om alle info te verzamelen voor een dossier.

5. De aanvallen op deze website, en ik moet toegeven ze zijn GOED georganiseerd, blijven komen. Je zal dus hinder ondervinden bij het uploaden van de website www.kravmagagent.com.

6. Er wordt onder de experten een oplossing gezorgd voor deze problemen.

7. Wens je snel een antwoord op uw vragen raden we volgende website aan: www.kmtc.be.



Reacties